ESRA BOSTANCI SELBEŞ

Ar. Gör.

ESRA BOSTANCI SELBEŞ

Ar. Gör.

Gıda Teknolojisi

About

Department
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ > GIDA MÜHENDİSLİĞİ > Gıda Teknolojisi

Temel Alanı
  • Mühendislik Temel Alanı
Bilim Alanı
  • Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Anahtar Kelime
  • Gıda Teknolojileri
  • Et Teknolojisi
Metrics
- h-index (WOS)
- Total Cited (WOS)
Academic Activity
Education Details
2013 - 2018
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Lisans-Anadal

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2018 - 2022
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans-Tezli

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2022 - Devam Ediyor
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Doktora

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Articles
TR DİZİN
Effects of the COVID-19 Pandemic on Eating and Meat Consumption Habits of Turkish Adults
  • HASKARACA GÜLİZ ,
  • BOSTANCI ESRA ,
  • ARSLAN YUSUF

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology Volume 9 issue 1 pages: 63 - 69 | 2021

International Indexed
Changes in the Online Food and Meat Shopping Habits of Turkish Adults during COVID-19 Pandemic
  • HASKARACA GÜLİZ ,
  • BOSTANCI ESRA

Icontech Journal Volume 4 issue 3 pages: 65 - 79 | 2020

Proceedings
Tam metin bildiri
Some Quality Characteristics and Sensorial Properties of Gluten-Free Cookies Made of Chestnut, Almond, and Coconut Flour Blends
  • BOSTANCI SELBEŞ ESRA ,
  • EREM FUNDAGÜL

5th Engineers of Future International Student Symposium

Tam metin bildiri
A carcinogene compound in meat and meat products: Heterocyclic aromatic amines
  • BOSTANCI SELBEŞ ESRA ,
  • HASKARACA GÜLİZ ,
  • ÇETİNKAYA SÜMEYYE

II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON DIFFERENT ASPECTS OF HEALTH

Özet bildiri
Online Meat Shopping Behavior of Turkish Adults During The COVID-19 Pandemic.
  • HASKARACA GÜLİZ ,
  • BOSTANCI ESRA

2nd International Conference on Covid-19 Studies

Özet bildiri
Changes in Meat and Meat Product Consumptıon of Turkısh People durıng the COVID-19 Pandemic.
  • HASKARACA GÜLİZ ,
  • BOSTANCI ESRA

International Conferance on COVID-19 studies

Tam metin bildiri
Dondurulmuş tavuk göğüs ve but eti çözdürmede uygun yöntem hangisi?
  • DEMİROK SONCU EDA ,
  • KOLSARICI NURAY ,
  • ALTIN OZAN ,
  • ERDOĞDU FERRUH ,
  • SELBEŞ ALİ HAYDAR ,
  • ZİLE ELİF NUR ,
  • BOSTANCI ESRA ,
  • USTA İLKNUR ,
  • ŞENÇINAR MELİKE

5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi

Özet bildiri
Et ve Et Ürünlerinin Kalite Kontrolünde Görüntü İşleme Teknolojilerinin Kullanımı.
  • BOSTANCI ESRA ,
  • HASKARACA GÜLİZ

Türkiye 13. Gıda Kongresi

Projects
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Nationally Supported
Zonguldak İlinden Temin Edilen Bazı Yöresel Gıdaların (Çaycuma manda yoğurdu, Karayemiş meyvesi, Defne yaprağı) Kimyasal Kompozisyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Tamamlandı

Start 2020 - Finish 2024

Prizes
ICDAH2021 II. ULUSLARARASI FARKLI BOYUTLARIYLA SAĞLIK KONFERANSI
En İnovatif Bildiri Ödülü

Administrative Duties
Contact information
  • Telephone . . . . . 03722911541
  • E-mail . . . . . esra.bostanci